Coen van der Kruijs

‘Een organisatie naar gestelde doelen leiden, dat geeft mij energie’

Werken aan een visie en missie voor en met een organisatie is wat mij energie geeft, maar nog mooier is het om te werken aan het realiseren van benoemde organisatiedoelen. Een nieuwe strategie uitzetten en implementeren samen met een team van managers of directieleden is wat mij professioneel drijft.

Rust en structuur brengen zijn belangrijke aspecten waar ik aan kan werken, zowel in de bedrijfsvoering alsook in de financiën van organisaties. Als bestuurder geef ik inzichten en verschaf ik helderheid op diverse disciplines waar mee geworsteld wordt.

Als algemeen directeur en partner bij verschillende organisaties heb ik sinds 1999 zeer ruime ervaring als eindverantwoordelijk bestuurder opgedaan. Hierdoor heb ik veel inzicht gekregen in de werking van organisaties en hoe deze te verbeteren. Deze kennis en ervaring zet ik graag in om organisaties naar de volgende fase te begeleiden.

Waar kun je me voor vragen?

Organisatie transformatie, professionalisering doorvoeren of verandertrajecten waar duidelijkheid voorop staat. En dat in een sturende rol in een directie- of management team van een organisatie die in beweging is. Of door het coachen van een MT of directie. Zolang ik maar actief ben in het verder brengen van teams met een gezonde voorwaartse blik.

Aansprekende resultaten om trots op te zijn:

  • Een technisch failliete organisatie naar een robuuste toekomstbestendige club transformeren.
  • Opstellen en implementeren van verbeterprogramma’s.
  • Inrichten en werkend krijgen van een professioneel sales management team.
  • Transformatie van een familie cultuur organisatie naar een professionele werkomgeving.

Carrière

Coen is aangesloten bij PRCS sinds april 2022 en is actief bij klanten als interim directeur/ bestuurder. Voorafgaand aan PRCS was Coen als algemeen directeur eindverantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing en professionalisering van organisatieadvies en -detacheringsbureau Hofmeier, was hij actief als interim manager, en onder meer partner bij SIS Finance en ConQuestor BV en business manager bij PriceWaterhouseCoopers.

Contact

Tel.: +31 (0)6 55366175
E-mail: coen.van.der.kruijs@prcs.nl
Linkedin: Coen van der Kruijs