Ivo Smeets

Een continu veranderende wereld die zorgt voor complexe problemen vraagt om innovatieve oplossingen. Door mijn holistische kijk op bedrijfsprocessen en een passie voor het vinden dan dergelijke oplossingen, kan ik snel schakelen tussen verschillende perspectieven en zo komen tot een passend resultaat. Vanuit een open-mind en een goed luisterend en analytisch vermogen werk ik, als startende organisatieadviseur, samen met de klant naar een beter toekomstperspectief. Ik werk graag in projectteams mee en haal energie uit het verbinden van verschillende partijen, waarbij een positieve samenwerking tot stand komt.

Waar kan je mij voor vragen? Ik houd mij graag bezig met organisatorische vraagstukken en het in kaart brengen van hiervan.  Vanuit mijn huidige master Strategic Management heb ik veel kennis hierover opgedaan en kan ik de nieuwste inzichten in de praktijk toepassen.

Aansprekende voorbeelden van opdrachten:

  • Een begeleidende rol gespeeld bij de studie-oriëntatie van nieuwe studenten aan Tilburg University.
  • Een onderzoek in het buitenland uitgevoerd waarbij er samenwerking gevormd moest worden met verschillende bedrijven en universiteiten om zo een resultaat tot een resultaat te komen.
  • Een deelname aan een tiental commissies binnen een studievereniging waarbij de er variërende taken waren horende bij functies zoals voorzitterschap, penningmeester, secretaris en dergelijke functies.
  • Betrokken geweest bij een strategisch consult voor een radiotherapeutische kliniek in Nederland.

Carrière

Na het afronden van de bachelor Bedrijfseconomie ben ik begonnen aan de master Strategic Management aan Tilburg University. Tijdens deze Master leer ik veel over theorie die ik in de praktijk bij PRCS kan gebruiken en kan ik deze kennis ook aanvullen met ervaring uit de praktijk. Hierna ben ik van plan om de master Information Management te volgen, ook aan Tilburg University, om verdere kennis te verkrijgen over de relatie tussen bedrijf en IT.

Contact

Tel.: +31 (0)6 41 08 95 34
E-mail: ivo.smeets@prcs.nl
Linkedin: Ivo Smeets