Inspirators van een duidelijke verandering

In een steeds sneller veranderende wereld is onderscheidend vermogen van essentieel belang. Wat maakt jouw organisatie voor alle stakeholders relevant? En wat ga je daarvoor doen om dat te blijven? Een sterke en authentieke organisatie met een glasheldere positionering helpt hierbij. Waarbij iedereen betrokken is. En waarbij iedereen hetzelfde verhaal vertelt. Over de organisatie. En over verandering. Samen koers bepalen. Samen bouwen. En samen verbetering doorvoeren.   

PRCS helpt meebouwen aan relevante en sterke organisaties. Met creatieve ideeën, een frisse blik, nieuwe concepten en een helder verhaal. Samen werken we aan een unieke positionering, scherpe propositieontwikkeling en het samenstellen van uw organisatie- en veranderverhaal. Van de organisatie en iedereen die daarin een rol heeft.

Wij helpen organisaties de beoogde verandering ook daadwerkelijk te realiseren. Logisch en begrijpelijk te maken voor de medewerkers en voor de buitenwereld. Alles vraagt hierbij tegelijkertijd om aandacht. Maar ‘business as usual’ moet óók doorgaan. Een helder en gedragen plan met duidelijke doelen, prioriteiten en verantwoordelijken is essentieel. We begeleiden de verandering en zorgen ervoor dat de organisatie de verandering omarmt. We betrekken intensief directie, management en medewerkers bij de verandering, waarbij we geloven in co-creatie. Met lef, energie en resultaat. Daar is inspiratie voor nodig. Want zonder inspiratie geen beweging. En zonder beweging geen verandering. Dat maakt verandering mensenwerk.

Wat we doen:

  • Merk-, marketing- en contentstrategie
  • Customer journey development
  • Ondersteuning bij de opbouw, samenstelling en het kunnen uitdragen van het (verander)verhaal
  • Krachtig en effectief project- en programma management
  • Verandermanagement en -communicatie
  • Leiderschapsontwikkeling ter ondersteuning van de beoogde verandering

onze andere diensten

Rutger-van-der-Zande-480

Rutger van der Zande

Marc-Schijff-480

Marc Schijff

Vooruitkijken

Bedenkers van een heldere strategie 

Vernieuwen

Bouwers van innovatieve organisaties

Verbinden

Slijpsteen voor energieke teams & leiders

relevante cases