organisatieinrichting startup energiedirect 2021

Een nieuw bedrijfsonderdeel maakt stormachtige groei door. Ondernemend, pragmatisch, inventief, dat wel. Daardoor groeit de wens en noodzaak echter ook om de basis meer op orde te hebben en meer in control te zijn. PRCS hielp dit mogelijk te maken. Ondernemend en met grip.

Energiedirect.nl is een groen label van Essent. Ze zijn ervan overtuigd dat het regelen van je energie eenvoudiger en voordeliger kan. En positioneerden zich daarmee als nieuwe ‘value for money-speler’ in de markt.

Stormachtige groei met en door een sterke ondernemerscultuur. Dit geeft veel energie en pragmatiek maakt flexibel en snel. Maar hoe blijf je voldoende in control? En hoe zorg je dat de basis op orde is en blijft? En tegelijkertijd efficiënter te werken en besparingen te kunnen realiseren?

Samen met management en medewerkers heeft PRCS in workshops de organisatie doorgelicht en bewust gemaakt.  Om het vervolgens samen te optimaliseren en Control Self Assessments te introduceren en het gereed te maken voor SEPA-implementatie. Dat betekent naast inzicht ook de processen transparant maken, taken en verantwoordelijkheden inrichten en de ICT-omgeving voorbereiden. PRCS analyseerde, richtte in en voerde uit.

Marc Schijff PRCS pasfoto

Marc Schijff

terug naar het overzicht

nog zo’n case