Spiegel voor energieke en inspirerende leiders.

Hoe blijft een organisatie ook na morgen relevant? En wat vraagt dat van leiderschap? Zowel persoonlijk als organisatorisch. Vooruitkijken, innoveren en koers bepalen. Wij helpen teams en leiders hun rol nog beter te (kunnen) pakken. Daadkrachtig, inspirerend en meer samen. Vanuit de bedoeling. Helpen bij persoonlijke en teamtransformatie. Zodat de vonk aanstekelijk overspringt naar de rest van de organisatie. Want zonder inspiratie geen beweging. En zonder beweging geen verandering.

We leven in een tijdperk van verandering. Wellicht meer nog in een verandering van een tijdperk. De wereld is dynamisch en nog complexer geworden. In een wereld waar het tempo van vooruitgang zo adembenemend snel is geworden, nemen complexiteit en onzekerheid exponentieel toe. Klassiek managementdenken en besturen is niet langer effectief. Verandering begint met beweging. Met het loslaten van het oude. Dat vraagt lef. Maar veelal vraagt dit ook vertrouwen en geloof in de richting waarin de organisatie opgaat. Dit is bij uitstek hetgeen krachtig leiderschap kan bieden.

Hoe toon je effectief leiderschap in een onzekere omgeving? En handel je effectief? Hoe creƫer je draagvlak voor verandering en stimuleer je ondernemend gedrag? Op welke manier zorg je dat er meer verantwoordelijkheid lager in de organisatie wordt genomen? Dat vanuit de bedoeling wordt geacteerd? Op welke manier zet je mensen blijvend in hun kracht? Hoe doorbreek je bestaande patronen en ontketen je echte vernieuwing? Wat is de juiste balans tussen sturing en ruimte? En wat vraagt dat van jouw eigen rol. En eigen overtuigingen en patronen. Als leider en als mens.

PRCS helpt leiders de benodigde lenigheid te vinden. En de juiste energie. En daarmee koers van vandaag naar morgen te bepalen en in beweging te (blijven) zetten. Energiek en inspirerend.

Wat we doen

  • Leiderschapsontwikkeling en -transformatie
  • Leiderschap in transitie en verandering
  • Persoonlijk leiderschap

onze andere diensten

Maaike klein

Maaike Bakker

Michiel klein

Michiel Kochen

Remco-Griep-480

Remco Griep

Lydia van Oudenaren_staand

Lydia van Oudenaren

Organisaties van morgen

Bouwers van wendbare en gezonde organisaties

Teaming van morgen

Slijpsteen voor vitale en impactvolle teams

relevante cases