Rijkswaterstaat-Team-home

Rijkswaterstaat is een organisatie die zorgt voor beweging. Samenwerking en doorontwikkeling is daarbij essentieel. PRCS helpt hierbij stappen te zetten. Waardoor zij een optimaal resultaat uit zichzelf kunnen halen en uit hun team.

Rijkswaterstaat (RWS) is de uitvoeringsorganisatie van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat en werkt dagelijks aan een veilig, leefbaar en bereikbaar Nederland. De organisatie is continue in ontwikkeling. Zowel buiten als in zijn eigen organisatie. Om de samenwerking in de organisatie en de directie te versterken, begeleidt PRCS de organisatie.

Focus op gezamenlijke doelstellingen, het zelf (leren) doen, leren echt samen te werken. Als team.

PRCS test en traint de RWS-medewerkers en -directie op hun drijfveren met My Motivation Insights. Zowel op individueel vlak als in teamverband. En coacht ze om hierin stappen te zetten, in beweging te komen en verder door te ontwikkelen. Zelf én samen. Weten waar je als team en als persoon staat. Zo zorgt RWS ervoor dat haar medewerkers meer inzicht krijgen in zichzelf en in hun team.

Marc-Schijff-480

Marc Schijff

terug naar het overzicht

nog zo’n case

Politiedienstencentrum Hoe vind je elkaar in een nieuwe omgeving die vol in verandering staat? Hoe krijg je meer grip? En waar ligt je eigen verantwoordelijkheid? Inspiratie geeft beweging. En beweging leidt tot verbetering. bekijk case Rijkswaterstaat Rijkswaterstaat is een organisatie die zorgt voor beweging. Samenwerking en doorontwikkeling is daarbij essentieel. PRCS helpt hierbij stappen te zetten. Waardoor zij een optimaal resultaat uit zichzelf kunnen halen en uit hun team. bekijk case Manpower Group Leiderschapsontwikkeling voor het senior management. Krachtiger sturen, optimaal operational management en dienend leiderschap. PRCS bracht inzicht, beweging en inspiratie. bekijk case Nederlands Kanker Instituut Met het team op zoek naar samen sterker. Gedeelde doelen, initiatief, flexibiliteit, wederzijds respect, open communicatie en gezamenlijke verantwoordelijkheden. Wat vragen en willen de klanten? bekijk case