Bouwers van wendbare en gezonde organisaties

Hoe blijft een organisatie ook na morgen relevant? Wij helpen vooruitkijken, innoveren, koers bepalen en verbeteren. Wij nemen organisaties mee in een veranderende wereld, met digitale kansen en vernieuwende businessmodellen. Altijd klantgericht. Innovatiever. Efficiënter. Door zelf te (leren) doen.  We helpen met het continu verbeteren zodat organisaties gezond blijven. Zichzelf kunnen aanpassen. We maken organisaties wendbaar en gezond.

Het tijdperk van verandering vraagt aanpassing en vernieuwing van organisaties. Verandering als het nieuwe normaal. Waarbij organisatiegrenzen vervagen en nieuwe samenwerkingsvormen verschijnen. Organisaties gaan lijken op levende organismen, die flexibel zijn en moeten meebewegen met ontwikkelingen. Dit vraagt veerkracht. Organisatiedelen kunnen voor een bepaalde periode in elkaar opgaan om samenwerking te versterken. Om daarna weer uit elkaar te vloeien en door te gaan.

We maken organisaties wendbaar en klaar voor de toekomst. Innovatiever. Efficiënter. We stimuleren samenwerking. Doorzien organisaties vanuit alle relevante invalshoeken. Kijken mee vooruit. Versnellen innovatie. Verminderen verspilling. Maken verandering het nieuwe normaal. En bouwen mee aan klantgerichte, vooruitstrevende en zelforganiserende organisaties. We richten ons op mens en op inrichting. Door zelf te leren doen.

Ons ultieme doel: organisaties die zichzelf actief en continue kunnen én durven vernieuwen en te verbeteren.

Wat we doen

  • Organisatie-innovatie
  • Organisatiedoorlichting
  • Optimalisatie quick scans
  • Nieuw en meervoudig organiseren
  • Performance improvement/ operational excellence
  • Lean & Agile organisatieverbetering
  • Organisatie designsprint
  • Project- en programmamanagement

onze andere diensten

Marc-Schijff-480

Marc Schijff

Roel-Kock-480

Roel Kock

Sander klein

Sander van Meurs

Remco-Griep-480

Remco Griep

Leiderschap van morgen

Spiegel voor energieke en inspirerende leiders

Teaming van morgen

Slijpsteen voor vitale en impactvolle teams

relevante cases