Bouwers van wendbare en gezonde organisaties

Hoe blijft een organisatie ook na morgen relevant? Wij helpen vooruitkijken, innoveren, koers bepalen en verbeteren. Wij nemen organisaties mee in een veranderende wereld, met digitale kansen en vernieuwende businessmodellen. Altijd klantgericht. Innovatiever. Efficiënter. Door zelf te (leren) doen.  We helpen met het continu verbeteren zodat organisaties gezond blijven. Zichzelf kunnen aanpassen. We maken organisaties wendbaar en gezond.

Het tijdperk van verandering vraagt aanpassing en vernieuwing van organisaties. Verandering als het nieuwe normaal. Waarbij organisatiegrenzen vervagen en nieuwe samenwerkingsvormen verschijnen. Organisaties gaan lijken op levende organismen, die flexibel zijn en moeten meebewegen met ontwikkelingen. Dit vraagt veerkracht. Organisatiedelen kunnen voor een bepaalde periode in elkaar opgaan om samenwerking te versterken. Om daarna weer uit elkaar te vloeien en door te gaan.

We maken organisaties wendbaar en klaar voor de toekomst. Innovatiever. Efficiënter. We stimuleren samenwerking. Doorzien organisaties vanuit alle relevante invalshoeken. Kijken mee vooruit. Versnellen innovatie. Verminderen verspilling. Maken verandering het nieuwe normaal. En bouwen mee aan klantgerichte, vooruitstrevende en zelforganiserende organisaties. We richten ons op mens en op inrichting. Door zelf te leren doen.

Ons ultieme doel: organisaties die zichzelf actief en continue kunnen én durven vernieuwen en te verbeteren.

Wat we doen

  • Organisatie-innovatie
  • Organisatiedoorlichting
  • Optimalisatie quick scans
  • Nieuw en meervoudig organiseren
  • Performance improvement/ operational excellence
  • Lean & Agile organisatieverbetering
  • Organisatie designsprint
  • Project- en programmamanagement

onze andere diensten

Marc-Schijff-480

Marc Schijff

Roel-Kock-480

Roel Kock

Sander klein

Sander van Meurs

Remco-Griep-480

Remco Griep

Leiderschap van morgen

Spiegel voor energieke en inspirerende leiders

Teaming van morgen

Slijpsteen voor vitale en impactvolle teams

relevante cases

Universiteit Utrecht De strategisch noodzakelijke koers was duidelijk in het MT. Maar waarom is er weerstand tegen het plan bij medewerkers? Hoe krijgen we iedereen opgelijnd? En enthousiast om mee te bouwen? bekijk case Hofmeier De markt van vraag en aanbod naar tijdelijke financiële expertise is flink in beweging. Hoe kan je in deze tijden zorgen voor groei en continuïteit? En hoe kan je voor je klanten in de toekomst relevant blijven? bekijk case Jobstap Door de participatiewet worden toestroom van cliënten en financiering steeds meer onzeker. En is het nóg belangrijker om vol inspiratie en gedegen naar de toekomst te kijken. Open voor nieuwe verdienmodellen, innovatie organisatiemodellen. bekijk case Procesoptimalisatie procesverbetering Verzekering 2021 Europeesche Verzekering Voor Europeesche Verzekeringen hebben we een enorme afname van de doorlooptijd van schadeafhandelingen en een besparing van enkele miljoenen gerealiseerd. bekijk case Procesoptimalisatie procesverbetering Verzekering 2021 Quadraam Elk talent telt. Dat vraagt het ‘leren’ anders te organiseren. Wendbaar en meer op maat, zodat je aan kan sluiten op de specifieke wens, ambitie en talenten van de leerling. Dat is de droom. Het vraagt ook inzicht in je eigen organisatie. bekijk case Purchase-to-pay evaluatie inrichting 2021 Prorail Het nieuwe purchase-to-pay-inkoopproces is organisatiebreed ingericht. Wat zijn de ervaringen tot zover? Is het voldoende gebruiksvriendelijk? Zijn de rollen duidelijk? Kan het nog slimmer? PRCS voert in opdracht van de directie een evaluatie uit en adviseert. bekijk case Purchase-to-pay evaluatie inrichting 2021 Prorail Samen sterker in een complexe markt. Maar hoe? Creëren van inzichten in en kansen voor optimalisatiemogelijkheden. Een gedegen procesanalyse van de keten, van strategie naar uitvoering. bekijk case