Wij maken organisaties klaar voor morgen.

Een creatief veranderbureau met oplossingen voor organisatie-innovatie, transformatie en leiderschap- en teamontwikkeling. We helpen groeien, vernieuwen en veranderen in een veranderende, digitale wereld. Pragmatisch, inspirerend, digitaal en mensgericht.

Wij zijn er voor organisaties die in een snel veranderende wereld meebewegen. Stappen willen en moeten zetten. Organisaties die overtuigd zijn van hun eigen kracht en tegelijk ook geloven dat het anders kan. We maken ze wendbaar en klaar voor de toekomst.

Met teams en leiders die vooruit willen. Durven verbeteren, durven vernieuwen. Voor elke organisatie die een stap wil zetten, ergens beter in wil worden of wil uitblinken. Voor overheid én bedrijven. Gevestigde orde, scale-ups en start-ups. Die organisaties kunnen bouwen op PRCS.

Wat ons drijft?

Wij geloven dat het anders kan, soms zelfs anders moet.

Het gaat om relevant zijn, nieuwsgierig blijven, heruitvinden, buiten eigen grenzen durven kijken, ontregelen en deze loslaten om nieuwe samenwerkingen aan te gaan.

Wij dragen bij aan ‘wakkere’ organisaties die zicht hebben op wat ze gevormd heeft en het lef hebben zichzelf in deze tijd opnieuw uit te vinden. We helpen het potentieel te vinden en te benutten. Innovatief, digitaal, wendbaar en weerbaar.  Minder heilige huisjes, meer klantgericht, meer verbinding. Slimmer. En leuker. En bouwen mee aan nieuwe vormen van (zelf)organisatie: een organisatie van morgen.

We helpen organisaties transformeren.

Dat is waar wij sterk in zijn. Want PRCS is een veranderbureau. Samen met u maken wij uw organisatie klaar voor morgen. Zelf (leren) doen. Wij voeren niet alleen projecten uit, wij helpen jullie vooral ook om zelf een verandering in gang te zetten en het verschil te maken. Aan de menskant èn aan de inrichtingskant.

Met praktische projecten, trainingen, intervisie en interactie, inspiratie, slimme tools en vooral veel zelf ervaren en doen. Met ons team werken we voor en samen met onze opdrachtgevers aan verbetering, verandering, transformatie, tastbaar resultaat en -het belangrijkste- tevreden klanten. Wij omarmen digital en snappen toekomstige uitdagingen. Denkers én doeners. Vernieuwers en verbeteraars. Vooruitstrevende organisatiemakers en creatieve merkdenkers. Ervaren en sterke sparringpartners. En bewezen resultaat.

Wij volgen onze dromen en ambitie. En roepen organisaties ook op hetzelfde te doen.

Kies. En doe. Met passie en lef. Inspireer. Want zonder inspiratie geen beweging. En zonder beweging geen verbetering.

onze diensten

Vooruitkijken

Bedenkers van een heldere strategie

Vernieuwen

Bouwers van innovatieve organisaties

Verbinden

Slijpsteen voor energieke teams & leiders

Veranderen

Inspirators voor een duidelijke verandering