Wij helpen organisaties klaar te zijn voor morgen.

We zijn een integraal en creatief veranderbureau met oplossingen voor organisatie-innovatie, transformatie, leiderschapsontwikkeling en teamsamenwerking. We helpen groeien, vernieuwen en veranderen in een veranderende wereld. Pragmatisch, inspirerend, digitaal en mensgericht.

Wij zijn er voor organisaties die in een snel veranderende wereld meebewegen. Stappen willen en moeten zetten. Organisaties die overtuigd zijn van hun eigen kracht en tegelijk ook geloven dat het anders kan. We helpen ze wendbaar te worden, klaar voor de toekomst.

Met teams en leiders die vooruit willen. Durven verbeteren, durven vernieuwen. Voor elke organisatie die een stap wil zetten, ergens beter in wil worden of wil uitblinken. Voor overheid én bedrijven. Gevestigde orde, scale-ups en start-ups. Die organisaties kunnen bouwen op PRCS.

Wat ons drijft?

Wij geloven dat het anders kan, soms zelf anders moet. Het gaat om relevant zijn, nieuwsgierig blijven, heruitvinden, buiten de grenzen kijken, ontregelen en loslaten om nieuwe samenwerkingen aan te gaan. We dragen bij aan ‘wakkere’ organisaties die zicht hebben op wat ze gevormd heeft en het lef hebben zichzelf in deze tijd opnieuw uit te vinden. We helpen het potentieel te vinden en te benutten. Innovatief, digitaal, wendbaar en weerbaar. Slimmer. Leuker. En bouwen mee aan nieuwe vormen van (zelf)organiseren. Leren is voor ons samen co-creëren. Dat doen we binnen en buiten onze organisatie. Zo genereren we nieuwe perspectieven op een vraagstuk: het zit in ons denken en handelen gebakken. Want leren en ontwikkelen is ons ambacht; en onze collectieve intelligentie ons belangrijkste instrument.

Wij geloven dat het anders kan, soms zelfs anders moet.

Wij schudden organisaties wakker en motiveren ze het beste uit zichzelf te halen. We helpen het potentieel te vinden en te benutten, minder heilige huisjes, meer klantgericht, innovatiever, digitaal, meer verbinding. Slimmer. En leuker. En bouwen mee aan klantgerichte, vooruitstrevende en zelforganiserende organisaties. Wij smeden organisatie, mens, product, dienst én proces tot een coherent, klantgericht en wendbaar geheel: een organisatie van morgen

We helpen organisaties transformeren.

Dat is waar wij sterk in zijn. Want PRCS is een veranderbureau. Samen met u klaar voor morgen. Zelf (leren) doen. Helemaal van deze tijd: wij voeren niet alleen projecten uit, wij helpen jullie vooral ook om zelf een verandering in gang te zetten en het verschil te maken. Aan de menskant èn aan de inrichtingskant. Wij geloven in een integrale en holistische aanpak, zorgen voor de juiste balans.

Met praktische projecten, trainingen, intervisie en interactie, inspiratie, slimme tools en vooral veel zelf ervaren en doen. Met ons team werken we voor en samen met onze opdrachtgevers aan verbetering, verandering, transformatie, tastbaar resultaat en -het belangrijkste- tevreden klanten. Wij omarmen digital en snappen toekomstige uitdagingen. Denkers én doeners. Vernieuwers en verbeteraars. Vooruitstrevende organisatiemakers en creatieve merkdenkers. Ervaren en sterke sparringpartners. En bewezen resultaat.

Wij volgen onze dromen en ambitie. En roepen organisaties ook op hetzelfde te doen. 

Kies. En doe. Met passie en lef. Inspireer. Want zonder inspiratie geen beweging. En zonder beweging geen verbetering.

onze diensten

Leiderschap van
morgen

Spiegel voor energieke en inspirerende leiders

Organisaties
van morgen

Bouwers van wendbare en gezonde organisaties

Teaming
van morgen

Slijpsteen voor vitale en impactvolle teams

Leiderschap vanmorgen

Aanjagers van vernieuwing en lerend vermogen