Wij zijn PRCS: een integraal veranderbureau voor Organisaties van Morgen. Met ondernemers vormen wij een Ondernemershuis. Wij zijn een succesvol en sterk groeiend adviesbureau met klanten in het publiek domein, zakelijke dienstverlening, onderwijs en zorg.

In een steeds sneller veranderende wereld, waar morgen soms totaal anders is dan vandaag, helpen wij organisaties onderweg keuzes te maken en hun aanpassingsvermogen te vergroten.

We helpen organisaties verandering en vernieuwing te omarmen, te benutten, te realiseren en te vermenigvuldigen. Met oog voor mens én organisatie, cultuur én spelregels, zacht én hard. In samenhang. En optimaal op elkaar ingespeeld. Om ook morgen nog relevant te zijn.

Daarom zijn wij als Ondernemershuis multidisciplinair georganiseerd en staan wij voor een integrale aanpak. Elke vraag bekijken we vanuit organisatie- en inrichtingsperspectief, leiderschapsontwikkeling en teamsamenwerking. Onze adviseurs hebben hun sporen verdiend in bekende (inter)nationale adviesbureaus in management- en adviesrollen, zoals partner of directielid. En hebben veelal ook ruime ervaring in de praktijk opgedaan. Onze dienstverlening is gebaseerd op een zeer grote senioriteit en een pragmatische, meerzijdige en inspirerende aanpak.

Ambitie, succes en toegevoegde waarde gaan bij PRCS samen met werkplezier en de menselijke maat. Toegevoegde waarde leveren doe je ook door intensief samen te werken met klanten en door senioriteit en persoonlijkheid in te brengen in projecten. Dat is PRCS!

Wij breiden ons team uit met ambitieuze adviseurs in vast dienstverband en met adviseurs die als zelfstandig ondernemer willen aansluiten.

onze mogelijkheden

Ondernemers

Wij breiden ons team uit met ondernemers die als organisatieadviseurs (in het veranderkundige of bedrijfsvoerings- domein, in zowel de private als publieke sector) ruime werkervaring hebben.

Adviseurs

Wij zijn op zoek naar professionals en adviseurs in het domein van organisatie-inrichting en besturing, bedrijfsvoering en control, leiderschap of teamontwikkeling.