teamcoaching teamperformance begeleiding 2021

Met het team op zoek naar samen sterker. Gedeelde doelen, initiatief, flexibiliteit, wederzijds respect, open communicatie en gezamenlijke verantwoordelijkheden. Wat vragen en willen de  klanten? En waar ligt de eigen ambitie en ontwikkelpotentieel van het Nederlands Kanker Instituut? PRCS begeleidt het team en coacht.

Het Nederlands Kanker Instituut (NKI) is hét Nederlandse internationale centrum voor wetenschappelijke en klinische expertise, onderzoek en opleiding. Het NKI vormt met het Antoni van Leeuwenhoekziekenhuis één organisatie.

De afdeling Planning & control wil na het op orde brengen van de basis als team samen en inhoudelijk verder professionaliseren. Klantgerichter en meer als businesspartner opereren is de klantwens. Meer als team fungeren en het beste uit elkaar halen is daarvoor nodig.

PRCS heeft het team begeleidt in deze ontwikkelslag. Voor, met en door het team. En samen met zijn klanten. Inzicht in klantwensen en teamambitie. Inzicht in individuele kracht en ontwikkelpunten. En inzicht in teamrollen en -verdeling. We maken een concrete vertaling wat dit voor het team betekent. In competentie-ontwikkeling, procesverbetering en klantbenadering. Met heldere werkafspraken en waarden en normen binnen het team.

Remco Griep PRCS pasfoto

Remco Griep

terug naar het overzicht

nog zo’n case