NKI-teamsamenwerking

Met het team op zoek naar samen sterker. Gedeelde doelen, initiatief, flexibiliteit, wederzijds respect, open communicatie en gezamenlijke verantwoordelijkheden. Wat vragen en willen de  klanten? En waar ligt de eigen ambitie en ontwikkelpotentieel van het Nederlands Kanker Instituut? PRCS begeleidt het team en coacht.

Het Nederlands Kanker Instituut (NKI) is hét Nederlandse internationale centrum voor wetenschappelijke en klinische expertise, onderzoek en opleiding. Het NKI vormt met het Antoni van Leeuwenhoekziekenhuis één organisatie.

De afdeling Planning & control wil na het op orde brengen van de basis als team samen en inhoudelijk verder professionaliseren. Klantgerichter en meer als businesspartner opereren is de klantwens. Meer als team fungeren en het beste uit elkaar halen is daarvoor nodig.

PRCS heeft het team begeleidt in deze ontwikkelslag. Voor, met en door het team. En samen met zijn klanten. Inzicht in klantwensen en teamambitie. Inzicht in individuele kracht en ontwikkelpunten. En inzicht in teamrollen en -verdeling. We maken een concrete vertaling wat dit voor het team betekent. In competentie-ontwikkeling, procesverbetering en klantbenadering. Met heldere werkafspraken en waarden en normen binnen het team.

Remco Griep PRCS pasfoto

Remco Griep

terug naar het overzicht

nog zo’n case

Politiedienstencentrum Hoe vind je elkaar in een nieuwe omgeving die vol in verandering staat? Hoe krijg je meer grip? En waar ligt je eigen verantwoordelijkheid? Inspiratie geeft beweging. En beweging leidt tot verbetering. bekijk case Rijkswaterstaat Rijkswaterstaat is een organisatie die zorgt voor beweging. Samenwerking en doorontwikkeling is daarbij essentieel. PRCS helpt hierbij stappen te zetten. Waardoor zij een optimaal resultaat uit zichzelf kunnen halen en uit hun team. bekijk case Manpower Group Leiderschapsontwikkeling voor het senior management. Krachtiger sturen, optimaal operational management en dienend leiderschap. PRCS bracht inzicht, beweging en inspiratie. bekijk case Nederlands Kanker Instituut Met het team op zoek naar samen sterker. Gedeelde doelen, initiatief, flexibiliteit, wederzijds respect, open communicatie en gezamenlijke verantwoordelijkheden. Wat vragen en willen de klanten? bekijk case