Frisse denkkracht voor organisaties van morgen

Ongedwongen, onbevooroordeeld en met oprechte nieuwsgierigheid. Dat is hoe de nieuwe generatie (kinderen, studenten) naar de wereld kijken. Het zijn de frisse denkers van morgen, voor morgen. Wij helpen organisaties onderweg keuzes te maken, om ook morgen nog relevant te zijn. En hoe doe je dat beter door morgen ook aan tafel uit te nodigen. En samen te kijken naar de uitdagingen van nu en vragen voor straks. Zo zetten we de denkkracht van morgen ook in. Van kids en studenten. En dit laten samengaan met ervaring en inzicht verkregen door de jaren. Om zo tot creatieve, onconventionele én praktische oplossingen te komen op volwassen vraagstukken. Een aanvullende dimensie op onze aanpak als integraal veranderbureau. Betrek de generatie van morgen voor je keuzes van morgen.

ConsultingKids | Verfrissende oplossingen voor volwassen vraagstukken
Ons label ConsultingKids boort deze andere manier van denken aan. Het onbevooroordeelde creatieve dromerige denken, de vragen die wij als volwassenen niet meer durven stellen en de gedachten die niet meer bij ons op komen (of durven te noemen) ; Geïnspireerd door de verfrissende ideeën van kinderen komen we tot oplossingen om organisaties en onze samenleving verder helpen. Thema’s voor volwassen vraagstukken variëren van ‘beleid armoede & schulden’ tot  ‘omgevingsmanagement’ en van ‘Innoveren met burgers & medewerkers’ tot ‘organisatieontwikkeling’.

Bepaald geen kinderachtige vraagstukken dus en met als vertrekpunt jullie top 5 uitdagingen. Ongeacht complexiteit! Resulterend in, naar de volwassen wereld terugvertaalde, verfrissende adviezen waar je mee verder kunt.

Daarnaast reiken we kinderen methoden en technieken van gerenommeerde adviesbureaus en bekende managementboeken aan die vertaald zijn naar hun belevingswereld. Zo leren we kinderen probleemoplossende vaardigheden die velen van ons pas later in ons werkende leven meekrijgen maar eigen graag al veel eerder hadden willen weten…

ConsultingKids heeft de afgelopen 8 jaar samen aan meer dan 100 complexe problemen gewerkt. Samen met organisaties en kinderen uit 6 landen waarbij meer dan 2000 verfrissende oplossingen werden bedacht en meer dan 10.000 kinderen probleemoplossende vaardigheden hebben geleerd.

Innovatief. Professioneel. Participatief.

Voor meer informatie check ook: www.ConsultingKids.nl

Bas-Warmerdam-ConsultingKids_PRCS_gesp

Bas Warmerdam

relevante cases