nieuws

Opleiding Corporate Systeemtherapie

In samenwerking met de Swolsche School

Om duurzaam succesvol te zijn in jouw werkveld ben je meer dan ooit bewust bezig met vernieuwing en ontwikkeling. Oude routines vervangen voor fris nieuw gedrag. Denken van gisteren verruilen voor het experiment van morgen. Samen bewegen op onbekend terrein. Hierin succesvol worden is misschien wel de nummer 1 kritieke factor in het organisatieleven van morgen.

Wat je nodig hebt om continu de afstemming te vinden met de veranderingen in jouw omgeving? Het vermogen om uit te zoomen en te kijken wat er beweegt binnen jouw organisatiegemeenschap. In interactie met jezelf en buiten. Zodat je kunt inspelen en anticiperen, terwijl je tegelijkertijd trouw blijft aan wie jij bent, de bedoeling van de organisatie en de wisselende rollen en posities die we daarin bekleden.

Dit is waar de Opleiding Corporate Systeemtherapie speciaal voor is ontwikkeld. Dat is hard en hart werken. Deze opleiding geeft je daartoe handvatten vanuit de systeemtherapie en organisatiepsychologie.

Wil jij:

  • Ook vormgeven aan beweging?
  • De broncode voor echte transformatie ontdekken?
  • Kijken tussen mensen en beweging creëren in soms vastlopende patronen?
  • Meer samenredzaamheid, -binding en -sturing vormgeven?
  • Duwtjes geven in gedrag en zien welke ‘bijvangst’ daarop ontstaat?
  • En betekenisvol bijdragen aan en leiden van de groei en ontwikkeling van jezelf en anderen?

Schrijf je dan in voor de opleiding op de website van de Swolsche School. De opleiding bestaat uit 5 opleidingsdagen en wordt begeleid door Annelies Schrieken en Maaike Bakker. Beiden hebben een bewezen trackrecord als (corporate) systeemtherapeut, en veel meer. En wil je aan je zijde hebben in dit traject!

Meer weten over de inhoud, kosten en data? Dat vind je hier in deze brochure. Of neem contact op met Maaike Bakker.