Organisatie adviesbureau samenwerking 2021
nieuws

PRCS start samenwerking met Student Consultant

Student Consultant start de samenwerking met integraal veranderbureau PRCS: voor organisaties van morgen. Herrie Geuzendam en Sander van Meurs van PRCS en Jorick Schilken en Reno Kochanowski van Student Consultant, tekenden op 8 oktober de samenwerkingsovereenkomst.

De samenwerking maakt een mix van senioriteit en inzet van junior student consultants mogelijk. Hierdoor kunnen we nog scherper het beste van twee werelden aanbieden op opdrachten die dit vragen: een combinatie van ervaring en bewezen kennis met recente academische kennis en frisse dwarskijkers en doeners.

Organisatie adviesbureau samenwerking 2021

Van Meurs: ”PRCS werkt aan Teaming-, Leiderschap – en Organisaties van Morgen. We helpen organisaties verandering en vernieuwing te omarmen, te benutten, te realiseren en te vermenigvuldigen. Met oog voor mens én organisatie, cultuur én spelregels, zacht én hard. In samenhang. En optimaal op elkaar ingespeeld. Om ook morgen nog relevant te zijn.

PRCS is een integraal veranderbureau voor organisaties van morgen”. De juiste diversiteit is volgens PRCS essentieel om toegevoegde waarde te realiseren. Het brengt verschillende invalshoeken die nodig zijn om de juiste innovatie en beweging in gang te zetten en deze te realiseren. Diversiteit in de inzet van een mix van senioriteit en junior student consultants die vanuit meerdere invalshoeken aan opdrachten werken is dan ook van belang.

Ook voor Student consultants is samenwerking een logische keuze. “Onze visie is alle ambitieuze studenten een voorsprong te geven op een impactvolle carrière.”, vertelt Schilken. “Een samenwerking met PRCS draagt bij aan deze visie en de beoogde groei van Student Consultant.”

Toegevoegde waarde voor iedereen

PRCS en Student Consultant zijn overtuigd van de voordelen voor alle partijen van deze samenwerking. Kochanowski hierover: “Wij willen consultancy toegankelijker maken voor studenten tijdens hun studie. Onze samenwerking met PRCS draagt hieraan bij doordat onze consultants ervaring op kunnen doen door samenwerking in projecten met ervaren adviseurs van PRCS, maar ook door kennis te ontwikkelen middels trainingen. Onze studenten vullen de ervaring van PRCS aan met recente academische kennis, verwondering, dynamiek en creativiteit.”  Schilken concludeert: “Deze samenwerking heeft voordelen voor PRCS, Student Consultant én de student! Voordelen waarvan de opdrachtgevers van PRCS direct baat hebben en daar draait het uiteindelijk om”.

Meer informatie over mogelijkheden? Neem contact op met Herrie Geuzendam of Sander van Meurs