Anouk Prins klein
Anouk Prins groot

Anouk Prins

Organisaties, teams en mensen verder helpen: dat is wat ik het liefste doe. Je kunt me wakker bellen voor strategische vraagstukken en veranderopgaven! Ik ben enorm gedreven en resultaatgericht, maar verlies nooit de mens uit het oog. Floreren doe ik in rollen waarbij ik iets kan opstarten en vooruitgang breng, het liefst samen met een team. Ik ben niet bang om de vinger op de zere plek te leggen en “normaal” is bij mij een heel breed begrip.

Waar kun je me voor vragen? Strategische vraagstukken, veranderopgaven en projecten binnen overheid of onderwijs. Ik heb ervaring als projectleider, programmamanager en begeleid ook kleinere teams of organisaties vanuit talentonwikkeling. Ook kun je me vragen voor het organiseren en begeleiden van een heidag.

Aansprekende voorbeelden van opdrachten:

  • Projectleider Route Arbeid bij een regionaal platform voor de arbeidsmarktregio, om onderwijs en gemeenten met elkaar te verbinden om zo kwetsbare jongeren naar duurzaam werk te begeleiden.
  • Programmamanager Leer- en Ontwikkelpaden bij een zorg- en speciaal onderwijsinstelling om dienstverlening aan te passen, organisatieveranderingen in gang te zetten en de transitie naar preventief werken te maken.
  • Ontwikkeltraject (strategisch plan en coaching medewerkers) voor een klein bedrijf in vastgoed en bodemsaneringen.
  • Regiocoordinator voor een landelijke netwerk van gemeenten om de uitrol van nieuwe wetgeving te begeleiden in zeventien gemeenten.
  • Projectleider Veranderopgave Inburgering, om zeven gemeenten voor te bereiden op de komst van de nieuwe wet Inburgering.

Carrière

Anouk is begonnen als beleidsadviseur bij Muskusrattenbeheer, een samenwerkingsverband van zes waterschappen. Daarna maakte ze de overstap naar het sociaal domein van gemeenten in de regio Alkmaar en bracht nog een jaar door als adviseur bedrijfsvoering bij de Koninklijke Marine in Den Helder. Sinds 2018 is ze zelfstandig ondernemer en voert diverse opdrachten uit voor gemeenten, onderwijs en meer recent ook in het MKB. In 2023 rondde ze een opleiding als NEI-therapeut af en in haar vrije tijd is ze stand-in bij familieopstellingen. Begin 2024 sloot Anouk aan bij PRCS.

Contact

Tel.: +31 (0)6 41 04 64 24
E-mail: anouk.prins@prcs.nl
Linkedin: Anouk Prins