Lieke Munsters-Duijff

“Van weerstand naar leerstand”

Ik ben gefascineerd door de interactie tussen gedrag, organisatiestructuren en patronen. Mijn energie stroomt over wanneer ik op een creatieve manier invulling kan geven aan programma’s waarbij organisatieveranderingen of teamontwikkelingen centraal staan. Ik observeer, analyseer en deel direct mijn inzichten. Mijn specialiteit is het creëren van ambassadeurschap voor gedragen veranderingen. Ik combineer mijn gave om goed te luisteren met een sterke daadkracht. En middels mijn motto breng ik mensen in beweging voor nieuwe uitdagingen. Ik geloof dat echte beleving en ervaring, de intrinsieke motivatie bevordert.

Waar kun je mij voor vragen? Als organisatieadviseur heb ik veel ervaring in het begeleiden van directies, leidinggevende en teams in het ontwerpen en uitvoeren van veranderprogramma’s. Zowel in de publieke als private sector.

Aansprekende voorbeelden van opdrachten:

  • Begeleiden van de organisatieontwikkeling bij een sociale dienst, een transformatie van proces- naar klantgericht werken.
  • Begeleiden van de samenwerking en inrichting na een fusie bij de huisartsenzorg in de regio Haaglanden.
  • Faciliteren en begeleiden van samenwerkingsvraagstukken bij verschillende directieteams, managementteams en operationele teams bij semi overheid.
  • Begeleiden samenwerkingsdilemma’s tussen drie samenwerkende gemeenten zodat de diensten beter op elkaar aansluiten en passen bij de behoeften van de inwoner.

Carrière

Lieke is sinds 2023 in dienst bij PRCS. Hiervoor heeft zij verschillende functies vervuld in de rol van consultant en adviseur bij veranderbureaus en verschillende gemeenten waaronder Gemeente Nijmegen, Zaanstad, Apeldoorn en Utrecht. Lieke heeft een afgeronde opleiding in Bedrijfscommunicatie met als master Communicatie & Beïnvloeding.

Contact

Tel.: +31 (0)6 37 01 12 82
E-mail: lieke.munsters@prcs.nl
Linkedin: Lieke Munsters