Marit Roubos

‘Watch carefully, the magic that occurs when a person has enough comfort to just be themselves’

Met een opmerkzame blik en oprechte nieuwsgierigheid naar mensen richt ik me op het optimaliseren en coördineren van processen en programma’s en het ondersteunen van organisaties. Mijn vuurtje gaat aan van gezamenlijke zoektochten naar hoe we dingen beter, anders, waardevoller kunnen maken. Naar een resultaat dat waarde toevoegt. Aan mens, teams én organisatie. Een waarde naar iets dat impact heeft, ertoe doet, duurzaam is. Ondertussen de kwaliteit en doelstellingen bewaken. Hierin waarderend wat wel werkt, en lerend van wat niet werkt. Met oog voor details, continue verfijning, zaken kloppend maken in relatie tot de omgeving. Met humor en vooral plezier.

Waar kun je me voor vragen? Eigenlijk voor best wel veel dingen. Processen, werkwijzen, programma’s opzetten, coördineren en verfijnen. Dusdanig dat het je werk én samenwerking bevordert. Van secretarieel, organisatorisch, leeroplossingen tot HR- en marketingcommunicatie-gerelateerd. Zorgen dat het goed geolied loopt, bijdraagt en georganiseerd is. Daarnaast kun je me vragen voor advies op het gebied van leren en ontwikkelen. En coaching en begeleiding hierin. Richting professionals, teams én kinderen en jongeren.

Aansprekende voorbeelden van opdrachten:

  • Professionaliseren  processen ten gunste van de interne PRCS organisatie (onboarding, CRM, interne communicatie, etc) .
  • Coördineren marketingcommunicatie en salesacties e.d. (PRCS).
  • Programmamanager van het incompany leerportfolio (Royal Schiphol Group): onder andere het 2 jaar durend management traineeship, programma’s gericht op de ontwikkeling van management en leiderschap, internationale personeelsuitzendingen.
  • Adviseren en begeleiden van individuele medewerkers, leidinggevenden en teams over hun ontwikkeling en passende leerinterventies (RSG).
  • Met een team vernieuwing van het onboarding programma voor nieuwe medewerkers. Een zachte landing en warm welkom creëren (RSG).
  • Herinrichten van interne informatievoorziening op het online platform, als onderdeel van de implementatie van de vernieuwde employee life cycle.
  • Uitvoering en optimalisatie van diverse HR en opleiding-gerelateerde processen.
  • Interne communicatie-activiteiten gericht op het informeren en vermarkten van (nieuwe) ontwikkelprogramma’s, processen en systemen, nieuwe manieren van (samen)werken.

Carrière

Per november 2021 is Marit aangesloten bij PRCS als office en project manager. Marit is haar werkzame leven gestart als recruiter en teamleider bij Studentenwerk (Young Capital). Daarna was ze 13 jaar onderdeel van Royal Schiphol Group. Startend in een ondersteunende rol aan management en directie en coördinerend richting medewerkers. De laatste 7 jaar bij deze organisatie als adviseur en programmamanager op het gebied van Learning & development. Daarnaast begeleidt ze kinder- en jongeren met vraagstukken op sociaal, emotioneel en gedragsgebied. Door haar liefde voor mensen, surfen en de Noordzee vind je haar regelmatig bij een watersportcentrum en restaurant in Zandvoort als surfinstructeur en horecamedewerker.

Marit heeft een bachelor in International Business & Languages. En de post-HBO opleiding Kindercoach bij de Academie voor Psychodynamica. Daarnaast verschillende aanvullende opleidingen op gebied van het begeleiden van leren en ontwikkelen richting volwassenen en kinderen.

Contact

Tel.: +31 (0)6 53 29 70 53
E-mail: marit.roubos@prcs.nl
Linkedin: Marit Roubos