Mehmet Katranci

Jezelf constant blijven ontwikkelen is cruciaal voor individuen maar ook voor organisaties. In het bedrijfsleven is het makkelijk om op eerdere successen te vertrouwen, waardoor kansen om continu te verbeteren niet altijd genomen worden. Ik help bedrijven graag om deze kansen op te pakken. Door processen in detail in kaart te brengen en ze te optimaliseren, zorg ik ervoor dat organisaties zichzelf blijven ontwikkelen. Zowel om tegenslagen uit het verleden te verwerken, als de organisatie klaar maken voor een snel veranderende toekomst.

Mijn brede bedrijfskundige kennis en kritisch denkvermogen stellen mij in staat om vanuit verschillende perspectieven naar problemen te kijken en prestaties te verbeteren. Daarnaast sta ik door mijn leergierigheid altijd open voor nieuwe ideeën en andere creatieve invalshoeken.

Waar kun je me voor vragen?
Processen binnen een bedrijf in kaart brengen en vervolgens optimaliseren is waar ik me het liefst mee bezig houd. Dit is voor mij de basis om bedrijven in staat te stellen zichzelf continu te ontwikkelen.

Aansprekende voorbeelden van opdrachten:

  • Primaire financiële en administratieve processen bij een woningcorporatie onder de loep genomen om inefficiënties en waste te elimineren.
  • De totstandkoming van maandelijkse rapportages bij een levensverzekeringsmaatschappij in kaart gebracht. Met als resultaat grip bieden aan de managers in het proces om deadlines te kunnen behalen.
  • Groeipaden ontwikkeld voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in outdoor evenementen. Hierdoor kunnen ze de verwachte toekomstige groei verwerken met het huidige werknemersbestand.
  • Fleetmanagement model van een deelscooter bedrijf herijkt om de werkzaamheden efficiënter te laten verlopen en het bedrijf toekomstbestendig te maken.
  • Verantwoordelijk voor de recruitment van jong talent bij PRCS.

Carrière

Met de Bachelor International Business Administration op zak en het volgen van de Master Strategic Management sta ik dicht bij de wetenschap. De combinatie van werken bij PRCS tijdens het volgen van mijn opleiding, stelt mij in staat om mijn verse theoretische kennis direct toe te passen in de praktijk. Én te leren van en met ervaren collega-adviseurs. In samenwerking met hen, lever ik advies dat zowel in de praktijk getoetst is als gegrond in de wetenschap.

Contact

Tel.: +31 (0)6 84 65 98 44
E-mail: mehmet.katranci@prcs.nl
Linkedin: Mehmet Katranci