Paul-klein
Paul-groot

Paul van Rheenen

‘Vooruitgang begint bij het stellen van de juiste vraag’

Met oprechte aandacht voor de mensen, doortastendheid en een dosis humor voer ik duurzaam organisatieveranderingen door. Ik krijg energie van opdrachten waarin echt het verschil wordt gemaakt en de resultaten concreet zichtbaar of merkbaar zijn. Het grootste deel van mijn opdrachten vallen in het domein van Lean/ continu verbeteren, kwaliteitszorg en process management. De projecten heb ik uitgevoerd bij opdrachtgevers in de (semi) publieke sector. Denk hierbij aan Ministeries, Zorginstellingen (VVT) en Gemeenten. Daarnaast heb ik ook ruime kennis en ervaring opgedaan in de private sector.

Waar kun je me voor vragen? Als adviseur, interimmanager, programmamanager of coach begeleid ik organisaties en teams om beter samen te werken, slimmer en ‘nieuwer’ en meer klant- en procesgericht te organiseren en zichzelf te blijven verbeteren.

Aansprekende voorbeelden van opdrachten:

  • Als projectleider verantwoordelijk voor de invoering van de Omgevingswet bij een van de grotere gemeenten in Nederland
  • Doorvoeren van diverse verbeteringen bij de energie netbeheerder in de rol van adviseur continu verbeteren
  • Adviseren en begeleiden van een zorginstelling bij het verhogen van het serviceniveau van de ondersteunende diensten
  • Als kwaliteitsmanager (en MT lid) binnen een grote ICT afdeling (300+ Fte) betrokken bij de certificering en de transitie van de afdeling
  • In de rol van projectleider verantwoordelijk voor de invoering van de Wft-Vakbekwaamheid bij een van de grotere banken.
  • Optimaliseren van de processen bij een Gerechtshof zodat de wettelijke afhandelingstermijnen werden behaald

Carrière

Sinds begin 2021 is Paul als adviseur verbonden aan PRCS. Hiervoor is hij bij verschillende organisaties actief geweest met begeleiden van projecten en met procesoptimalisatie. Deze opdrachten heeft hij voornamelijk in de publieke sector uitgevoerd. Paul is zijn carrière begonnen bij PriceWaterhouseCoopers als proces consultant. Hij is een gecertificeerd Lean Black Belt adviseur.

Contact

Tel.: +31 (0)6 20 95 75 17
E-mail: paul.van.rheenen@prcs.nl
Linkedin: Paul van Rheenen