Yvonne-van-den-Berg-480
Yvonne-van-den-Berg-slider

Yvonne van den Berg

“Vereenvoudigen brengt ons bij de essentie”

Ik wil graag iets betekenen voor de mensen om me heen en de organisaties waarvoor ik werk. Dat doe ik door te vereenvoudigen. Door de focus weer terug te brengen. Het is makkelijk om dingen complex te maken. En het is soms lastig om complexe dingen weer eenvoudig te maken. Het inspireert me telkens weer wat de impact is als voor iedereen de doelstellingen en uitdagingen helder zijn.

Waar kun je mij voor vragen? Om de effectiviteit van uw organisaties en medewerkers te vergroten. Ik train medewerkers in continu verbeteren; zowel als organisatorisch als persoonlijk. Ik ondersteun in het verhelderen van de doelstellingen, het analyseren van de huidige situatie en het in beweging zetten van de medewerkers richting de gewenste situatie.

Aansprekende voorbeelden van opdrachten

  • Ontwikkelaar en trainer leergang Effectief projectleiderschap.
  • Team Kata-coach voor projectleiders.
  • Individuele coach trajecten op basis van Kata-coaching.
  • Trainer en adviseur Lean HRM (vereenvoudiging en digitalisering processen) bij een grote gemeente.
  • Vereenvoudiging procesinrichting en opzet functioneel ontwerp ten behoeve digitalisering processen bij een landelijke vereniging binnen de mondzorg.
  • Vereenvoudigen en klantgericht ontwerpen en inrichten primaire processen bij een commerciële organisatie in de land- en tuinbouwsector.
  • Opzetten procesmodel en vereenvoudigen primaire processen bij een zelfstandig bestuursorgaan van het ministier LNV.
  • Training en coaching op team waarden bij beheerder van het spoor in Nederland.

Carrière

Yvonne heeft zich na haar studie Technische Bedrijfskunde gespecialiseerd in continu verbeteren. Haar carrière startte bij PricewaterhouseCoopers met het analyseren en verbeteren van processen. Haar interesse ontwikkelde zich geleidelijk aan van procesverbetering naar gedragsveranderingen in organisaties en persoonlijke ontwikkeling. Naast organisatieadviseur is ze momenteel ook actief als trainer en (kata-)coach om gedragsveranderingen in organisaties te realiseren.

Sinds de oprichting van PRCS is ze geassocieerd aan de organisatie.

Contact

Tel.: +31 (0)6 416 14 338
Email: yvonne.van.den.berg@prcs.nl
Linkedin: Yvonne van den Berg