Teamontwikkeling teambegeleiding PRCS 2021
nieuws

UITNODIGING – Team VIP-dag: Zet je team in de spotlight

Een VIP-behandeling voor het team en de teamleden, om opnieuw te verbinden en vooruit te kijken

Teams hebben het afgelopen jaar het risico gelopen om wat van hun kracht te verliezen doordat er veel minder (tot geen) echt contact is geweest. Vitale teams zijn essentieel voor een succesvolle organisatie natuurlijk, dat behoeft geen uitleg.

Gelukkig komt live contact er weer aan. Zomaar elkaar ontmoeten als team, in het echt, in het wild. Zomaar buiten. Zonder camera’s of laptop ertussen. Een perfecte kans voor een herontmoeting, herwaardering, herijking en het bepalen van nieuwe perspectieven.

Teams hebben de behoefte om de verbinding opnieuw aan te gaan en met nieuwe energie naar de toekomst te kijken. Een perfect moment voor een reboot van jouw team tijdens onze Team VIP-dag.

 

Wat levert een Team VIP-dag op?

Tijdens een Team VIP-dag werkt het team aan drie zaken: Verbinding, Inspiratie en nieuw Perspectief. Het levert een nieuwe start op, waar Fun en Functie een mix vormen. De dag is naast het hebben van een inspirerend teamuitje ook een dag waar inhoud centraal staat. Welke lessen hebben we geleerd in het Coronajaar en willen we blijven toepassen? Hoe kijken we vooruit naar het komende jaar en wat hebben we te doen om het team krachtig en energiek te houden.

 

Aanmelden

Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact op met Michiel Kochen en maak samen een afspraak voor een Team VIP-dag in het derde of vierde kwartaal van 2021. Kijk voor meer informatie op https://teammeter.nl/teamvipdag/