Kennisoptimalisatie teamontwikkeling Hofmeier 2021
nieuws

Uitnodiging: Denk en doe mee tijdens “De Week van Morgen?!”

Overheden en partners in financiële problemen door corona. Wat als bezuinigingen geen optie zijn? Tijdens “De Week van Morgen?!” werken we graag met jou – publieke professional of bestuurder – aan de “De Leidende Principes voor Morgen”.

Bezuinigingen en belastingverhoging zijn onvermijdelijk als het kabinet niet snel met meer steunmaatregelen komt, blijkt uit recent onderzoek van EenVandaag en VNG. Dit raakt overheden en haar partners in de aanpak van maatschappelijke opgaven. Steunmaatregelen zullen niet afdoende zijn. Wij ervaren en zien dat bezuinigen geen uitkomst bieden.

Het kan en moet anders. Lees ook ons artikel: “Gisteren en vandaag vraagt om een ander morgen.”

Tijdens “De Week van Morgen?!” werken we graag met jou – publieke professional of bestuurder – aan de “De Leidende Principes voor Morgen”. Dat doen we op ons interactieve, digitale platform “Morgen?!” van 29 juni tot 3 juli. Door elkaar te verrijken met goede praktijkvoorbeelden over hoe het “Anders” kan. Waar ben je trots op? Wat blijf je doen? Waar stop je mee? Elke dag bespreken we met elkaar een thema. Je kunt op elk gewenst moment direct meekijken, -lezen, discussiëren en ervaringen inbrengen op het platform.

Meld je aan

Vrijdag 3 juli houden we een webinar én een fysieke bijeenkomst op ons kantoor. Samen definiëren we die dag “De Leidende Principes voor Morgen”.  Meld je snel aan op ons platform voor de Week van Morgen?!

Wanneer?

29 juni – 3 juli

Waar?

Via het digitale platform “Morgen?!”.

Voor wie?

Voor publieke professionals, managers, controllers en bestuurders