Bas Warmerdam ConsultingKids_PRCS_kl

Bas Warmerdam

‘Don’t eat yellow snow!’

Ik hou van mooie leuke ideeën. En van mensen die het leven niet te serieus nemen, maar wel met een drive ergens voor gaan en staan. Daarnaast ben ik gek op andere manieren van kijken en in het bijzonder die van kinderen. Hun onbevangen en creatieve perspectief pas ik via het label ConsultingKids toe op de meest complexe volwassen vraagstukken voor zeer uiteenlopende opdrachtgevers. Daarnaast hou ik ervan om mooie ideeën ook zelf in de praktijk te brengen of samen met opdrachtgevers (door ook te participeren) in beweging te zetten.

Waar kun je me voor vragen?
Het toepassen van de creatieve en onbevangen denkkracht van kinderen voor de volwassen vraagstukken. Daarnaast neem ik mensen graag mee in de denkwijze en voorbeelden vanuit de rijke schat aan ConsultingKids trajecten. In de vorm van presentaties en ervaringsgerichte workshops met 5-500 mensen. Een wens is om vaker deel te nemen aan diverse denktanks over de meest uiteenlopende vraagstukken. En voor meedenken over vernieuwende concepten mag je me ’s nachts altijd wakker maken.

Aansprekende voorbeelden van opdrachten (ConsultingKids):

  • Doorvertalen strategische plannen naar lokale uitvoering (Rabobank)
  • Andere invulling armoedebeleid (o.a. gemeente Zaanstad)
  • Hoogwaterbeschermingprogramma rondom duurzaamheid, gebiedsgericht werken en omarmen van de maas (Waterschap Limburg)
  • Organisatie ontwikkeling en energietransitie (gemeente Dordrecht)
  • Leren binnen de setting van een multinational (Vanderlande)
  • Stimuleren positieve gezondheid bij kinderen en jeugd (Provincie Zuid Holland)
  • Vormgeven governance decentralisaties Jeugdzorg (hart van Brabant)
  • Proefcasus Eindhoven Airport inpassing leefomgeving en economische groei (onderzoekscommissie onder leiding van Pieter van Geel)

Carrière

Bas heeft biofarmaceutische wetenschappen gestudeerd in Leiden en dit later tijdens het werkende leven aangevuld met een Executive MBA in Rotterdam. Begonnen als organisatieadviseur binnen Logica en daarna 5 jaar gewerkt als senior adviseur bij Hiemstra & De Vries. In 2014 is Bas gestart met het bedrijf ConsultingKids wat nu als zelfstandig label binnen PRCS opereert. Daarnaast is Bas actief in allerlei andere ondernemingen op het gebied van bewegen, openbare ruimte, kennisdeling en meer.

Contact

Tel. +31 (0)6 52881023
E-mail: bas.warmerdam@prcs.nl
Linked-In: /Bas Warmerdam
Website: www.ConsultingKids.nl