Martijn Koopmans 2023

Martijn Koopmans

Met ruim 20 jaar ervaring in verschillende (interim) management- en bestuursrollen weet ik wat er nodig is om een visie te vertalen naar strategie én weet de doorvertaling te maken naar tactisch en operationeel niveau. Ik creëer een veilige en vertrouwde omgeving en geef ruimte om te innoveren, experimenteren en fouten te maken. Met de Lean filosofie als fundament waarin de mens en waardecreatie centraal staan realiseer ik duurzame verandering, innovatie en (digitale) transformatie. Met een gezonde dosis eigenwijsheid en positiviteit denk ik in kansen en mogelijkheden en ben ik in staat snel waarde toe te voegen. Er écht toe doen, zelf, maar ook anderen dat gevoel geven is cruciaal voor mij.

Waar kun je me voor vragen?
Als interim manager, adviseur of als programmamanager begeleid ik organisaties en teams om tot meer en duurzaam betere resultaten te komen. Ik kom ondersteunen in het bepalen van de koers, help vervolgens de resultaten te realiseren en stel de organisatie in staat om zelf door te blijven ontwikkelen.

Aansprekende voorbeelden van opdrachten:

  • Programmamanager voor herinrichting en doorontwikkeling HR bij een grote gemeente
  • Strategisch portfoliomanager voor de inrichting en besturing van strategische (projecten) portfolio
  • Operationeel directeur bij een sterk groeiende financieel tussenpersoon/volmacht
  • Als Commercieel directeur een nieuwe, commerciële organisatie opbouwen bij een ledenvereniging en adviesbureau voor de zorg
  • Ontwerpen, inrichten en besturen van commerciële waardeketen bij een grote Nederlandse vervoerder
  • Begeleiden van diverse grote CRM implementaties met sterke verbetering van dienstverlening
  • Manager van diverse afdelingen; projectmanagement, backoffice, operations, klantenservice, IT, HR en Commercie

Carrière

Martijn was Programmamanager bij Gemeente Den Haag en portfoliomanager bij het Ministerie van Buitenlandse Zaken. Daarvoor werkte hij als COO bij Quintes. Voor Quintes was hij Commercieel directeur van VvAA en tevens bestuurder van het intermediaire VvAA bedrijf. Ook heeft hij geruime tijd bij Aegon gewerkt waarin hij, in diverse rollen, een aantal stevige verandertrajecten heeft aangestuurd en begeleid.

Contact

Tel.: +31 (0)6 49 88 91 94
E-mail: martijn.koopmans@prcs.nl
Linkedin: Martijn Koopmans