Sem Arends

“Of we vinden een weg of we maken er één.“

Verbeterpotentieel in kaart brengen middels een goede analyse. En samen met collega’s eraan werken dit potentieel daadwerkelijk te benutten en resultaten te boeken. Daar krijg ik energie van. Ik ben in staat om problemen snel te doorgronden, complexe zaken simpel te maken, structuur aan te brengen en door te pakken.

Als manager of projectleider breng ik analytisch vermogen, besluitvaardigheid, humor, resultaatgerichtheid en een tikje ongeduld.

Waar kun je mij voor vragen? In de rol als interim leidinggevende of projectleider. Voor vraagstukken als het verhogen van sales en/of klanttevredenheid, verkorten van doorlooptijd, verlagen van foutmarge, verhogen van de output of verbeteren van het rendement. Dan ben ik op mijn best.

Aansprekende voorbeelden van opdrachten:

  • Verbeteren van processen bij een verzekeringsbedrijf. Het resultaat? Adviseurs hadden meer ruimte voor afspraken wat resulteerde in een verdubbeling van de afspraken, meer verkopen, een hogere NPS en lagere kosten;
  • Opstellen en begeleiden van (sales)jaarplannen van een verzekeraar;
  • Als leidinggevende bij een gemeente, verantwoordelijk voor een project. Met als resultaat de dat de doorlooptijd van dossierafwikkeling en foutmarges dalen en de output stijgt.

Carrière

Sem is sinds 2023 verbonden aan PRCS. Hiervoor heeft hij 7 jaar verschillende managementfuncties vervult bij de gemeente Den Haag, Quintes en VvAA. Hij is zijn carrière gestart als financieel adviseur bij VvAA waar hij gedurende die periode ook een master bedrijfskunde heeft voltooid.

Contact

Tel.: +31(0)6 538 49 412
E-mail: sem.arends@prcs.nl
Linkedin: /sem arends