Inspirerend leiderschapsontwikkeling Politiedienstencentrum 2021

Hoe vind je elkaar in een nieuwe omgeving die vol in verandering staat? Hoe krijg je meer grip? En waar ligt je eigen verantwoordelijkheid? Inspiratie geeft beweging. En beweging leidt tot verbetering. Samen met de Vrijdenkers hebben we een energieke en inspirerende dag begeleid met de top 40 van het Politiedienstencentrum.

De politie bestaat, na de reorganisatie tot één nationaal korps, uit tien regionale eenheden, een Landelijke Eenheid en het Politiedienstencentrum (PDC).

Het PDC verzorgt de bedrijfsvoering voor de politie. Zoals de financiën, ICT, communicatie en personeelszaken. Hierdoor hebben politiemedewerkers binnen de regionale eenheden meer tijd voor het daadwerkelijke politiewerk.

De nieuwe dienst moet in de nieuwe organisatie, na de zeer complexe reorganisatie, zijn positie, rol en manier van samenwerking nog vinden, vormen en verbeteren. En zijn sporen nog verdienen. PRCS en de Vrije denkers helpen de top 40 van de nieuwe organisatie hierbij met inspiratie, inzicht en het starten van de gezamenlijke dialoog.

 

Remco Griep PRCS pasfoto

Remco Griep

Marc-Schijff-480

Marc Schijff

terug naar het overzicht

nog zo’n case