ConsultingKids_nieuwsbericht
nieuws

Nieuw bij PRCS! ConsultingKids

Denkkracht van morgen voor uitdagingen van nu

Trots! Sinds eind vorig jaar opereert ConsultingKids als label van PRCS, voor de Nederlandse markt. Na een periode van snuffelen aan elkaar middels een mooie samenwerking voor Provincie Zuid Holland, bleek ConsultingKids de perfecte match voor PRCS. Inmiddels worden er al meerdere opdrachten samen gedaan voor gemeenten, provincies, waterschappen en Zelfstandige Bestuursorganen. Dit alles onder de noemer: ConsultingKids powered by PRCS.

Wat is het? ConsultingKids biedt verfrissende oplossingen voor complexe volwassen vraagstukken gebaseerd op de onbevangen creatieve denkkracht van kinderen.  Daarmee creëert het beweging in organisaties, geeft het op professionele en impact volle manier invulling aan participatie. Het mooie? Kinderen leren probleemoplossende vaardigheden die velen van ons pas later in ons werkende leven meekrijgen maar eigenlijk graag al veel eerder hadden willen weten…

Met PRCS zetten we ons ruim 11 jaar in om organisatie te begeleiden de juiste keuzes voor morgen te maken. Middels een integrale aanpak op het gebied van leiderschapsontwikkeling, organisatievernieuwing en -optimalisatie  en teamcoaching. We hadden al een tijd de behoefte om toekomstige generaties denkers aan ons te koppelen, te integreren in onze aanpak richting de klant. De strategische samenwerking met Student Consultant was een eerste stap. ConsultingKids voegt hier nog weer een nieuwe toekomstige generatie aan toe. Denkkracht van morgen voor de uitdagingen van nu. ConsultingKids past perfect binnen PRCS. Het brengt een extra frisse blik en een andere kijk. Een mooie aanvulling op onze huidige manier van werken voor onze bestaande en nieuwe klanten’ aldus Remco Griep van PRCS.

Bas Warmerdam, oprichter ConsultingKids: ‘PRCS is echt een mooie eigenwijze club mensen bij elkaar. En dat bedoel ik positief!. Heel divers, slim, makkelijk in de omgang, vooral no-nonsense en goede dingen willen doen. Met een dijk aan ervaring. Een hele mooi match! PRCS heeft een fantastisch (kennis)netwerk waarmee we samen ConsultingKids in Nederland nog mooier kunnen maken. Daarnaast bijzonder fijn om met een club samen te werken met vooral mede-ondernemers. Dat geeft een drive die goed past bij het ‘DNA’ van ConsultingKids!

Meer weten? Lees het hier of neem contact op met Bas Warmerdam.