Bedenkers van een heldere strategie 

In een steeds sneller veranderende wereld is onderscheidend vermogen van essentieel belang. Hoe blijft een organisatie ook na morgen relevant? En wat ga je daarvoor doen om dat te blijven? Een sterke en authentieke organisatie met een glasheldere positionering helpt hierbij. Wij helpen vooruitkijken, innoveren en koers bepalen. Wij nemen organisaties mee in vernieuwende businessmodellen, sociale innovaties en digitale kansen. Altijd klantgericht. We leggen het fundament voor elke transformatie.

We leven in een tijdperk van verandering. Wellicht meer nog in een verandering van een tijdperk. Doordat het tempo van vooruitgang zo adembenemend snel is geworden, nemen complexiteit en onzekerheid exponentieel toe. Klassiek management-denken en -besturen is niet langer effectief. En klassieke strategietrajecten ook niet.

Hoe ga je als organisatie om met deze complexiteit en veranderingen? Hoe toon je effectief leiderschap in een onzekere omgeving? Hoe handel je effectief? Wat is nodig om ‘fit’, wendbaar, innovatief en vooral relevant te blijven?

Kortom: wat vraagt de toekomst van ons in de keuzes die we nu maken?

PRCS helpt organisaties relevant te blijven. Door samen de juiste strategie, businessinnovatie en/of positioneringskeuzes te maken. En daarmee koers van vandaag naar morgen te bepalen.

Wat we doen

  • Strategie & positionering
  • Business innovatie
  • Digitale transformatie
  • Strategie- en business-designsprints
  • Strategische heroriëntatie en reallocatie middeleninzet
  • Besturen/ managen van onzekere maatschappelijke opgaven

onze andere diensten

Remco-Griep-480

Remco Griep

Rik-Berbe-480

Rik Berbe

Herrie PRCS Klein

Herrie Geuzendam

Vernieuwen

Bouwers van innovatieve organisaties

Verbinden

Slijpsteen voor energieke teams & leiders

Veranderen

Inspirators voor een duidelijke verandering

relevante cases