Bedenkers van een heldere strategie 

Hoe blijft een organisatie ook na morgen relevant? Wij helpen vooruitkijken, innoveren en koers bepalen. Wij nemen organisaties mee in een veranderende wereld, met digitale kansen en vernieuwende businessmodellen. Altijd klantgericht. We leggen het fundament voor elke transformatie.

We leven in een tijdperk van verandering. Wellicht meer nog in een verandering van een tijdperk. De wereld is dynamisch en nog complexer geworden. In een wereld waar het tempo van vooruitgang zo adembenemend snel is geworden, nemen complexiteit en onzekerheid exponentieel toe. Klassiek managementdenken en besturen is niet langer effectief. En klassieke strategietrajecten ook niet.

Hoe ga je als organisatie om met deze complexiteit en veranderingen? Hoe toon je effectief leiderschap in een onzekere omgeving? Hoe handel je effectief? Wat is nodig om ‘fit’, wendbaar, innovatief en vooral relevant te blijven?

Kortom: wat vraagt de toekomst van ons in de keuzes die we nu maken?

PRCS helpt organisaties relevant te blijven. Door samen de juiste strategie, businessinnovatie en/ of positioneringskeuzes te maken. En daarmee koers van vandaag naar morgen te bepalen.

Wat we doen

  • Strategie & positionering
  • Business innovatie
  • Digitale transformatie
  • Strategie- en business-designsprints
  • Strategische heroriëntatie en reallocatie middeleninzet
  • Besturen/ managen van onzekere maatschappelijke opgaven

onze andere diensten

Remco-Griep-480

Remco Griep

Rik-Berbe-480

Rik Berbe

Vernieuwen

Bouwers van innovatieve organisaties

Verbinden

Slijpsteen voor energieke teams & leiders

Vertellen

Inspirators voor een duidelijke verandering

relevante cases