PIO gaat verder samen met PRCS

Het was eigenlijk heel logisch. Het voelde goed en het klopte. Qua mensen, qua visie, qua drive, qua energie. En als iets goed voelt, dan hoef je ook niet te twijfelen, dan ga je ervoor.

PRCS is er voor organisaties die in een snel veranderende wereld meebewegen. Wat ons drijft en waar we in geloven? Het gaat om relevant zijn, nieuwsgierig blijven, heruitvinden, buiten eigen grenzen durven kijken, ontregelen, verbinden om nieuwe samenwerkingen aan te gaan. Onze domeinen waarop wij ons richten zijn: Vooruitkijken, Vernieuwen, Verbinden en Veranderen.

PIO-Partner In Ontwikkeling is een prachtig ontwikkelbureau met een pure focus op Leiderschap, Teaming en Change. PIO draagt bij aan ‘wakkere’ organisaties die zicht hebben op wat ze gevormd heeft en het lef hebben zichzelf in deze tijd opnieuw uit te vinden. Helpen het potentieel te vinden en te benutten. Dat groeien doen ze samen. Met aandacht. Als partner, als deelgenoot.

Samen verbinden we kennis, passie en talent. Samen staan we sterker in alle activiteiten die we aan organisaties kunnen bieden.

We zijn trots en super blij dat we vanaf nu samen verder gaan onder de vlag van PRCS. De bundeling van krachten maakt dat we onze belofte aan klanten nog beter kunnen waarmaken. Helpen vernieuwen, ontwikkelen en veranderen in een veranderende wereld. Klaar voor morgen.

onze diensten

Vooruitkijken

Bedenkers van een heldere strategie

Vernieuwen

Bouwers van innovatieve organisaties

Verbinden

Slijpsteen voor energieke teams & leiders

Veranderen

Inspirators voor een duidelijke verandering