Bouwers van innovatieve organisaties

Wij laten organisaties beter werken. Innovatiever. Efficiënter. Zelf leren doen. We helpen met het continu verbeteren van de bestaande business en helpen organisaties vernieuwing te begrijpen, omarmen, te delen en te vermenigvuldigen. Innovatief organiseren.  We vergroten aanpassingsvermogen. En maken organisaties wendbaar.

Het tijdperk van verandering vraagt aanpassing en vernieuwing van organisaties. Verandering als het nieuwe normaal. Waarbij organisatiegrenzen vervagen en nieuwe samenwerkingsvormen verschijnen. Organisaties gaan lijken op levende organismen, die flexibel zijn en moeten meebewegen met ontwikkelingen. Dit vraagt veerkracht. Organisatiedelen kunnen voor een bepaalde periode in elkaar opgaan om samenwerking te versterken. Om daarna weer uit elkaar te vloeien en door te gaan.

We maken organisaties wendbaar en klaar voor de toekomst. Innovatiever. Efficiënter. We stimuleren samenwerking. Doorzien organisaties vanuit alle relevante invalshoeken. Kijken mee vooruit. Versnellen innovatie. Verminderen verspilling. Maken verandering het nieuwe normaal. En bouwen mee aan klantgerichte, vooruitstrevende en zelforganiserende organisaties. We richten ons op mens en op inrichting. Door zelf te leren doen.

Ons ultieme doel: organisaties die zichzelf actief en continue kunnen én durven vernieuwen en te verbeteren.

Wat we doen:

  • Organisatie-innovatie
  • Organisatiedoorlichting
  • Performance improvement/ operational excellence
  • Lean & Agile organisatieverbetering
  • Organisatie designsprint
  • Project- en programmamanagement
  • Begeleiden transformatie “financial- naar businesscontrol”

onze andere diensten

Roel-Kock-480

Roel Kock

Vincent-Sabee-480

Vincent Sabee

Vooruitkijken

Bedenkers van een heldere strategie 

Verbinden

Slijpsteen voor energieke teams & leiders

Vertellen

Inspirators voor een duidelijke verandering

relevante cases